ACTIVITEITEN voor Ketten en Ketjes

2022

Voorbeeld van afbeelding

 

2021

Dansbattle tussen de peuters

Het werd een spannende wedstrijd tussen de Beertjes, de Egeltjes en de Olifantjes.

 

Lente in De Ketjes

Voorbeeld van afbeelding

2020

Beste ouders,

de Kerstverkoop en sponsoring bracht een niet te geloven opbrengst op. We storten 1225€ op de rekening van Boven de Wolken.

KERSTHAPPENING

Beste ouders,

Naar jaarlijkse gewoonte zouden we graag een Kerstmarkt organiseren. Helaas is dit in coronatijden niet mogelijk. Maar niet getreurd, we verkopen Kerstbollen en sleutelhangers evenals vers gebakken pannenkoeken op bestelling. Alle Ketjes zullen een briefje meekrijgen waar jullie jullie wensen op kunnen vermelden.

De winst gaat dit jaar naar BOVEN DE WOLKEN. Deze organisatie fotografeert overleden baby’s, zodanig dat ouders nadien nog mooie herinneringen hebben van hun baby’tje .

2019

Beste ouders en ketjessupporters,

een hele dikke DANK JE WEL voor de bijdrage die jullie leverden tijdens de Kersthappening. De opbrengst bedroeg maar liefst 1069,08€ !!!! en wordt op de rekening van Villa Samson gestort.

4. KERSTHAPPENING

Op 18 december is het Ketjesteam aan zijn 3de editie toe. Iedereen is van harte welkom. De opbrengst van de verkoop wordt geschonken aan een goed doel.

Dit jaar werd gekozen voor Villa Samson. Villa Samson is een huis naast het ziekenhuis waar een gehospitaliseerde patiënt zijn of haar huisdier kan ontmoeten. https://www.uzbrussel.be › villa-samson

3. VOORLEESWEEK

Alle mama’s, papa’s, oma’s, opa’s, moeties, papies, ooms, tantes, …….. zijn van harte uitgenodigd om in de week van 18 november een boekje te komen voorlezen voor hun kleine spruit en zijn/haar vriendjes

2. AFRIKADAG

 

Binnenkort gaat Puk op vakantie naar Afrika. Daarom organiseert De Ketjes op woensdag 17 juli een Afrikaanse dag. In de voormiddag zullen de activiteiten van de kinderen draaien rond Afrika of rond het nieuwe Ketjesverhaal ‘Puk en Simba op avontuur in Afrika’. In de namiddag van 15u tot 17u wordt er aan het onthaal een Afrikaans hapje en drankje.

Dit doen we ten voordele van KEBENE een project van Eric Baranyanka.

Kebene Children’s Home is een kleinschalig project dat straat- en weeskinderen opvangt in Kenia. Het opvangtehuis is opgestart in 2007 en is  gelegen in de buurt van Diani Beach, bij Mombasa aan de Zuidkust van Kenia. Hier willen ze een aantal van de meest hulpbehoevende kinderen een THUIS geven waar zij de nodige liefde en zorg krijgen. Ze willen hen laten opgroeien in een omgeving die uitnodigt om zich te ontwikkelen tot jonge mensen die iets kunnen betekenen voor hun land.

Er is ook een website van het project www.kebene.com      

In de voormiddag houden de begeleidsters activiteiten rond het thema. Er zullen dieren geknutseld worden, er wordt gedanst, er wordt met de kindjes gekookt en het kinderdagverblijf zal een afrikaanse sfeer uitstralen.

1. SING-ALONG

Samen met enkele ouders en grootouders namen we deel aan een Sing-along sessie bij Baboes. Onze Ketjes leerden liedjes en kriebelversjes in verschillende talen.

2018

8. KERSTMARKT

kerstmarktketjes2018

ja het is een feit, we organiseren een tweede editie van de Ketjeskerstmarkt ! Iedereen is van harte welkom.

7. DE SINT KOMT NAAR DE KETJES OP 5 DECEMBER

Alle brave ‘mensjes’ mogen op bezoek bij de Sint :)

6.VOORLEESWEEK

alle ouders worden uitgenodigd om tijdens de voorleesweek een boekje voor te lezen in de groep van hun Ketje of in een andere groep

5. MULTICULTURELE WEKEN (05/11/18 tot 18/11/18)

Puk gaat op wereldreis en ontdekt in iedere leefgroep een ander continent. Op het einde van de veertiendaagse worden alle ouders uitgenodigd om te kijken welke activiteiten er werden gedaan met de Ketjes.

 

4. PUK IS JARIG !!!!!!

puk is jarig

Puk is jarig op 27/04/2018. Dit wordt natuurlijk met iedereen gevierd. Mama’s, papa’s, oma, opa, ………… zijn van harte welkom vanaf 15uur om mee te vieren.

3. DAG VAN DE ZORG 2018

 

puk is jarig op 27-04-2018Vintage Bridal Shower Invitation

Jullie zijn allemaal van harte welkom op onze dag van de zorg, die doorgaat op 15 maart. We proberen die dag zorg te dragen voor gans ons lichaam !

wij kijken er alvast naar uit om jullie te ontmoeten. Graag inschrijven via Ketjesevents@hotmail.com

 

2. DE KETJES EN PUK DOEN MEE AAN DE NATIONALE PYJAMADAG OP VRIJDAG 9 MAART

PYAMADAG

 

1.  UITNODIGING DISCO

Iedereen is van harte welkom op de 1ste KETJESDISCO die doorgaat op 28/01/2018 en georganiseerd is door Ankelien en Georgios , mama en papa van Dorian.

2017

Poster kerstmarkt !

Graag nodigen we iedereen uit op onze 1ste kerstmarkt